Skip links

Help! zoveel trainingen, wat nu?

We leven in een tijd waarin we in een oogwenk toegang hebben tot Online kennis, persoonlijke ontwikkeling en coaching.

Een ontzettend zegening wat mij betreft. Niet alleen heb ik mijzelf daar ontzettend door ontwikkelt, maar als coach zet ik dit in om anderen te helpen en mijn inkomen eruit te halen. Geweldig toch!

Geen excuses om stil te staan in jouw ontwikkeling.

Maar…nu komt de maar. We hebben ook last van deze overvloed. Eigenlijk een luxeprobleem of valkuil.

Omdat er overvloed aan trainingen worden aangeboden en we ontzettend ambitieus zijn om te groeien, beginnen we aan verschillende trainingen tegelijk of te snel achter elkaar.

Met als gevolg dat we niet duurzaam kunnen groeien.
We verbinding ons hart niet met de kennis die we opdoen. We blijven steken in het weten en implementeren het niet in ons leven.

Kennis zonder implementatie is niet niet alleen zonde van je schaarse tijd, maar ook je geld en energie. En het brengt je niet verder.

Maar nog een belangrijke en eigenlijk ook het trieste; doordat je na al die trainingen of opleiding niet doorgroeit, ontwikkel je een moedeloos gevoel wat effect heeft op je zelfbeeld. Alsof het geen zin heeft voor je.

Terwijl we juist ons focus moeten leggen op 1 of max 2 trainingen/ opleidingen om duurzaam resultaat te krijgen..

Nu zie ik zusters een intensief opleiding volgen op persoonlijke ontwikkeling en daarnaast training hier, training daar, boekenclub, Whatsapp groep, instagroep…
En nog thuis alle ballen in de lucht moeten houden.. hoe dan?

Dat is niet duurzaam groeien maar hapsnap..broodje kebab, lekker voor even en daarna nog honger. Het is alsof je van verschillende walletjes eet..🤭🤭🙈🙈

Hoe dan?
Doe 1 a 2 opleiding/training tegelijk en verbind je hart ermee, om duurzaam groei te ontwikkelen en implementeer dit en reflecteer hierop. Bekijk de eventuele video’s nog een keer en maak de oefening vaker. Zo bereik je overvloed aan ontwikkeling uit 1 training/ opleiding.

De mens is haastig zegt onze schepper, maar je kunt hier wel een heartswitch in maken.

 #moslimacoachacademy

Leave a comment