Skip links

Dicht bij je fitrah staan

Je talent als coach en trainer en je kwaliteiten komen voort uit jouw diepste ik, jouw kern. In de Islam noemen we dat Fitrah. Hoe onze schepper jou geschapen heeft en wat hij wil dat je op deze wereld doet om het draaiende te houden.

Hoe dichter je bij je fitrah staat, hoe meer je gebruik maakt van je potentie en dus je essentie. Dus, je raad het al; hoe verder je van je Fitrah af bent hoe meer je zoekende blijft. Doodvermoeiend, want je leeft tegen de stroom in ipv met de stroom mee. Logisch?

Een eigen coachonderneming als moslim starten hoef je niet alleen te doen. Ik coach en train jou om in 6 maanden een stevig en onmisbaar fundament te bouwen. Zodat je succesvol kunt groeien als coach, ondernemer en als persoon.

Velen willen al wonen in een mooi huis, maar slaan het bouwen over. Wat krijg je op termijn? Precies, je groeit niet en blijft steken.

Ondernemen en coachen is leiderschap ontwikkelen op persoonlijk, spiritueel, zakelijk en professioneel gebied. En daar ga ik je in coachen en trainen.

Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. Als starter hoe je geen onnodig geld, tijd en energie te verspillen.

Ik heb het hele pakket voor je klaarliggen.

 #moslimacoachacademy

Leave a comment