Skip links

Over mij

Wie ben ik en waar sta ik voor? Lees meer over mijn achtergrond en missie!

Mijn verhaal

Ik was een van de gastarbeiders kinderen die begin jaren tachtig op basis van gezinshereniging van Marokko naar Nederland kwam. Door mijn moeilijke jeugd viel, mijn interesse van jongs af aan al op opvoeding, islam en psychologie, onderzoeken en observeren waarom mensen zich gedragen zoals ze zich gedragen.

Ik wilde alles tot de details weten en heb daarom ontzettend veel boeken verslonden, en dit vergeleken met wat ik in praktijk zie. Mijn pedagogische opleidingen:

  1. Sociaal Pedagogisch werk;
  2. Activiteiten begeleiding;
  3. PABO;
  4. Intercultureel coach;
  5. Lifecoach;

en vele trainingen op gebied van effectief communiceren, islamitische psychologiecoaching en als ervaringsdeskundige in de vele struggels die ik heb overwonnen in mijn moederschap, huwelijk, vrouwzijnde en mijn ondernemingen, maakt dat ik een stevige rugzak heb om vrouwen succesvol te coaching vanuit islamitische oogpunt en westerse wetenschap passend binnen islamitische kaders.

Ik heb zelf ervaren wat coaching kan doen en ik gun elke vrouw de gigantische groei die ik heb meegemaakt, waardoor ik gelukkiger, assertiever en ambitieus in mijn leven sta.

Bismilah tawak 3ala Allah.

Enkele van mijn favoriete bronnen uit de islam die mijn passie verwoorden en geïnspireerd hebben om van betekenis te zijn voor onze ummah.

Samen helpen wij de ummah groeien!

50

Zusters begeleid

20

Jaar ervaring

10

Jaar ondernemer

7

Behaalde studies

Heb je een vraag?

Je mag ons altijd contacteren voor extra informatie!

E-mail:

info@mgb-academy.com

Tel:

+ 31 6 23 25 30 11

🍪 This website uses cookies to improve your web experience.