Skip links

Wat anderen zeggen over mij3

Vragen over de cursussen, of wil je contact met ons opnemen? Stuur dan een bericht!

Wat anderen zeggen over mij

Ik wil je hartelijk bedanken voor je prachtige waardevolle DREAM cursus en begeleiding. De cursus is enorm doordacht, gestructureerd, efficiënt en effectief. Je ziet dat je dit op de beste manier wou samenstellen en is je echt gelukt. Een mooie logische opbouw met oog voor de nodige details. Ik heb hem nog niet afgewerkt maar het helpt me enorm om mn gedachten mbt tot mijn missie stapsgewijs uit te schrijven en zo een beter beeld te hebben van hoe ik mijn droom realistisch gezien aanpak op de beste manier, rekeninghoudende met de realiteit. Ook ben ik heel dankbaar voor je persoonlijke begeleiding, je neemt echt de tijd te antwoorden en het is hartverwarmend, verhelderend en een grote steun. Ik raad deze methodiek voor iedereen aan die graag zijn droom wil concretiseren!

J.Belgie
Ik heb de gunst mogen ontvangen om de Dream-methode door te nemen. En dit kan ik erover zeggen en ik zou ook anderen de méthode aanraden. Het woord methode doet het eigenlijk te kort, het is namelijk veel meer dan dat. De Dream-methode raak je van onder de indruk door de compactheid en de compleetheid van de methode. Het laat niks onbesproken van je diepste wens tot je diepste angst. De islam als leidraad en voert je steeds weer en ( meer) terug naar je basis en kern. Wie ben ik en wat wil ik, wat wil Allah van en voor mij en vooral wat doe ik daarvoor. Het is geen methode met simpele invuloefeningen of een methode die je even erbjj doet. Nee, het vergt commitment van je aan jezelf, het legt alles bloot zelfs hetgeen wat je eigenlijk niet wilde of op voorhand denkt maar dat hoef ik niet te bespreken. Het is niet alleen een oefenboek maar ook een stukje kennisoverdracht en da’wah. Het leidt tot nieuwe inzichten en doet verborgen krachten naar boven komen. Ik ervaar het als een ni’3ma van Allah swt.. Het is een methode die je dichter bij jezelf en Allah brengt.
Wat ik nog aan de review wou toevoegen.;
De methode kan je als je stevig in je schoenen staat zelfstandig uitvoeren, maar ik geloof zelf dat het vele malen krachtiger zal zijn wanneer je ook echt de coach/trainers spreekt om zo echt alles eruit te halen wat er in zit.

M.A. Assen
Ik ga nu een geheimpje met jullie delen.
Het afgelopen half jaar heb ik in alle rust de D.R.E.A.M. methode van Qurrata Coaching gecombineerd met de tips en trucs die ik in schematherapie kreeg.
De Moslima Girlboss Academy en de D.R.E.A.M. methode waren voor mij de laatste schop onder mijn bips die ik nodig had om alle twijfels en dromen om te gaan zetten naar effectieve plannen. Mijn eigen bedrijf is nu een feit en ik ga in mijn eigen tempo rustig door met het uitwerken van mijn plannen in shaa’ Allah 💝
De D.R.E.A.M. methode is zo uitgebreid dat ik ook na het afronden van de cursus er nog steeds baat bij heb. De warme en persoonlijke begeleiding die je van coach Rahmouna krijgt is de kers op de taart en gaf mij echt inzicht. Deze cursus brengt je terug naar je eigen basis en leert je om samen met de islamitische principes weer vat en inzicht op je eigen kwaliteiten te krijgen en reëele doelgerichte plannen te maken.
Iedereen heeft haar eigen struggles in het dagelijkse leven waardoor we vaak vergeten om voor onszelf te zorgen en te blijven investeren in onze persoonlijke ontwikkeling. Deze methode is voor elke (moslim)vrouw toepasbaar en neemt je gelijk op een spirituele reis waardoor ook je imaan een boost krijgt.

Madelon Basher
www.waymadi.nl
Ik wil je zo graag bedanken om je minitraining die je met ons deelde… wolahi jij haalde die eerste stap uit mij al Hamdolilah! Even dacht ik dat ik een vrouw was dat materialistisch was omdat ik mijn dromen wil waar maken ..Allah swt is degene die mij deze dromen heeft gegeven in die zin hij weet dat ik ze waar kan maken met zijn hulp en liefde…
Baraak allahofieki zuster opdat je zusters de feeling geeft dat ze mogen dromen en ze hun dromen zeker waar mogen maken…. baraak allahofieki dat jij de persoon bent geweest die mij dat duwtje in de rug heeft gegeven ..♥️♥️♥️
Moge Allah swt je schenken wat je hartje maar wenst in doenya en akhira!

N.
Namens mezelf en zeker ook voor velen onder ons wil ik je bedanken voor alles wat je doet. Voor je tijd en liefde, je luisterend oor en begeleiding, moge Allah swt van je houden en je rijkelijk belonen. Je zegenen en beschermen.Je doet zoveel voor anderen. En soms heel soms krijg je uit onverwachte hoek liefde terug
So I made this piece for you
(Eerder noemde ik mijzelf Meryam Ouladi op Facebook.

S.M.S
Rahmouna is een vakvrouw die weet wat ze wil, haar eigen wijsheid heeft en dit durft in te zetten. Ze is enorm getalenteerd en gaat net zo lang door tot ze haar doel bereikt heeft. Ik heb het genoegen om af en toe met haar in co-creatie iets nieuws neer te zetten en het is geweldig om van dichtbij te zien hoe ze in staat is haar dromen waar te maken met de wil van Allah. Daarnaast is ze me zeer dierbaar als collega-coach en als zuster. Ik verheug me op een prettige voorgang van onze gezamenlijke werkzaamheden, maar heb er ook alle vertrouwen in dat ze in haar eentje nog heel veel zal bereiken en kunnen betekenen voor vrouwen en het islamitische coachvak. En natuurlijk zullen we als Girlbosses en coach-maatjes af en toe samen blijven optrekken tijdens bijeenkomsten.

Ivonne bint Miguel
Safa coaching
Bij Rahmouna vind ik het vooral heel prettig om te merken dat ze de Islam als leidraad in haar leven neemt. Dat geeft mij een heel veilig gevoel want we werken dan ook naar oplossingen binnen de kaders van het geloof.
Verder werken wij samen aan het verbeteren van mijn aandeel aan de Islamitische opvoeding van mijn kinderen. Wat ik heel fijn vindt aan Rahmouna hierin is dat ze mij leert om hoopvol te zijn en echt stap voor stap te werk te gaan. Elke stap is er een in de goede richting en beter dan niets. Ze betrekt daar waar nodig ook mijn persoonlijke situatie, gevoelens en verleden erbij. Zo voel ik me gehoord en begrepen in brede zin.

Z.Breda
Ik leerde Rahmouna kennen op een moment dat het helemaal niet goed ging in mijn leven. Ik kampte al jaren met depressies en trauma uit het verleden wat ik maar niet verwerkt kreeg.
Ik was zo verdrietig en boos en voelde hopeloosheid.
Ik was eigenlijk ten einde raad en had al allerlei reguliere hulpverlening gehad waar ik naar gelang van tijd achter kwam dat ik er niet veel baat bij had.
Coaching was nu niet echt iets wat ik kende of waar ik allereerst voor open stond. Maar ik wilde alle middelen gebruiken om nu eindelijk eens volwaardig leven te kunnen leiden.
Het islamitische gedeelte sprak me uiteraard zo aan, mijn gevoel zei me dat ik er voor moest gaan.
Door bepaalde trauma’s uit het verleden had ik regelmatig struggles met mijn echtgenoot. Dit was toch altijd wel een van de zaken waar ik op vastliep.
Door begeleiding van Rahmouna en haar coaching heb ik heel wat trauma’s kunnen verwerken en accepteren en heb ik door bruikbare tools ook veel onderliggende problemen aan kunnen pakken.
Nu lukt het mij allerlei facetten van het leven anders te bekijken en kan ik veel beter communiceren met mijn man en een pro-actieve houding aan te nemen on o.a. mijn moederschap.
Ik ben er achter gekomen dat ik ook nog ambities heb en ik ben er ook voor gegaan, Alhamdoulilah.
Ik zei altijd: “ik weet niet of ik terug kan gaan naar hoe ik was, ik dacht dat dit namelijk nodig was om ‘weer oké te zijn’.
Maar samen met Rahmouna leerde en ondervond ik dat ik helemaal niet terug hoefde naar wie ik was maar een betere versie van mezelf kon worden.
Ik leef en geniet, voel,en kan mezelf controleren en nu leer ik bijna dagelijks van mijn eigen gedrag en de keuzes die ik maak.
De band tussen mij en mijn gezin is sterker en stabieler en dat was ook zeker 1 van mijn gestelde doelen!
lhamdoulilah, als je vast loopt in je leven, weet wat je wilt maar belemmering voelt, als je zaken wilt afsluiten maar niet weet waar te beginnen raad ik je zeker begeleiding aan van Rahmouna
Het feit dat zij de Islam als leidraad mee pakt komt jou als moslima alleen maar ten goede. Herinneringen en prachtige motivaties.
Het is niet alleen praten met Rahmouna, het is nadenken, werken aan jezelf, opdrachtjes maken, relativeren, confronteren, zelfliefde leren en voelen, reflecteren, groeien, doelen verwoorden en uitwerken, wel even naar achter kijken maar toch vooruit werken, jezelf op de pas zetten, soms wat streng zijn maar ook rechtvaardig en barmhartig ma sha Allaah. Een totaal pakket van voldoening, Alhamdoulilah
Grijp deze kans en werk aan jezelf
De investering is het zeker mee