Skip links

Home

Vragen over de cursussen, of wil je contact met ons opnemen? Stuur dan een bericht!

Ik coach en train de islamitische vrouw in het opzetten van haar coachonderneming

en tevens naar een blokkadevrije persoonlijk en -spiritueel leiderschap.

       De kracht van Moslima GirlBOSS Academy: 
 Duurzaam, diepgang,  outreachend.
 Een samensmelting van de islam en wetenschap binnen de kaders van de islamitische identiteit.

Wil jij je eigen coachonderneming opzetten en weet je niet waar te starten?

Heb jij een passie voor het coachen en begeleiden van mensen en wil je daar nu jouw werk van maken?

Als coach breng je mensen terug naar hun essentie. Je raakt hun hart, begeleidt hen en inspireert hen om hun kracht in volle vertrouwen te ontwikkelen. 

We bieden je een beschermde leeromgeving met diepgang en persoonlijke aandacht waarin jij duurzaam kan bouwen aan een stevig fundament voor jouw coachonderneming zonder onnodig jouw kostbare tijd, geld en energie te verspillen. .


Lees verder over het programma

Ben jij klaar om blokkadevrij je volle potentie te ontdekken en benutten?

Je deed wat er van je verwacht werd. Je eigen wensen en behoeften belanden vaak op de achtergrond..

Je hebt een diep verlangen over hoe je het diep van binnen echt wilt hebben. Je strijdt voor een plekje in de maatschappij en wilt nu echt eindelijk je volle potentie benutten die Allah je heeft gegeven, maar iets houdt je tegen. 

Jij wilt jezelf kunnen zijn en staan voor wie jij bent.
Herken jij je in deze vrouw? Al hamdoelilah ben je eraan toe om nu je leven anders in te richten. Het is tijd. 


Bismillah, laat mij je helpen

Ben je klaar met fantaseren en sta je te  poppelen om aan de slag te gaan als coach? Geen uitstelgedrag meer? 


Lees hier meer over het coach vak

https://www.mgb-academy.com/wp-content/uploads/2021/01/qude.png

Wat zeggen anderen over mij

Ik wil je hartelijk bedanken voor je prachtige waardevolle DREAM cursus en begeleiding. De cursus is enorm doordacht, gestructureerd, efficiënt en effectief. Je ziet dat je dit op de beste manier wou samenstellen en is je echt gelukt. Een mooie logische opbouw met oog voor de nodige details. Ik heb hem nog niet afgewerkt maar het helpt me enorm om mn gedachten mbt tot mijn missie stapsgewijs uit te schrijven en zo een beter beeld te hebben van hoe ik mijn droom realistisch gezien aanpak op de beste manier, rekeninghoudende met de realiteit. Ook ben ik heel dankbaar voor je persoonlijke begeleiding, je neemt echt de tijd te antwoorden en het is hartverwarmend, verhelderend en een grote steun. Ik raad deze methodiek voor iedereen aan die graag zijn droom wil concretiseren!

J.Belgie
Rahmouna is een vakvrouw die weet wat ze wil, haar eigen wijsheid heeft en dit durft in te zetten. Ze is enorm getalenteerd en gaat net zo lang door tot ze haar doel bereikt heeft. Ik heb het genoegen om af en toe met haar in co-creatie iets nieuws neer te zetten en het is geweldig om van dichtbij te zien hoe ze in staat is haar dromen waar te maken met de wil van Allah. Daarnaast is ze me zeer dierbaar als collega-coach en als zuster. Ik verheug me op een prettige voorgang van onze gezamenlijke werkzaamheden, maar heb er ook alle vertrouwen in dat ze in haar eentje nog heel veel zal bereiken en kunnen betekenen voor vrouwen en het islamitische coachvak. En natuurlijk zullen we als Girlbosses en coach-maatjes af en toe samen blijven optrekken tijdens bijeenkomsten.

Ivonne bint Miguel
Safa Coaching

Lees hier meer reviews

Waarlijk Allah verandert de toestand van een volk niet, totdat zij veranderen wat er in hunzelf is.” (Soerat ar-Rad: 11)